Waterloos kookgerei van roestvrij staal – een waardevolle levensduur

Jaarlijks worden er meer dan een miljoen synthetische potten en pannen op stortplaatsen gegooid. Deze anti-aanbak wonderen lijken niet erg lang te duren, 3 tot 5 jaar is gebruikelijk. Als u opnieuw in nieuw kookgerei investeert, overweeg dan om uw Teflon te vervangen door een veel kosteneffectievere oplossing. Denk aan de waarde van roestvrijstalen waterloze kookgerei.

De investering

Voordelig geprijsde roestvrijstalen waterloze kookgerei (tussen $ 150 en $ 250) zal door de jaren heen een aantal serieuze munten besparen. Deze kwaliteitsvolle potten en pannen gaan gegarandeerd mee je leven.

Het koopje

Duurzaamheid is een goede maatstaf. Als kookgerei niet lang meegaat, is het geen koopje. Het is ook het beste om te koken op een anti-aanbakoppervlak zonder giftigheid. Teflon rokend, peeling en erosie vormen een ernstig gezondheidsrisico, evenals uitloging van zachtmetalen kookoppervlakken zoals koper, aluminium, gietijzer en anderen.

Roestvrijstalen waterloze gebruiksvoorwerpen bieden met vertrouwen het ideale anti-aanbak kookoppervlak zonder toxisch risico of continue ‘kruiden’ om roest te beheersen, “…het dichtst in de buurt van de ideale chemisch inerte maar thermisch reagerende pan“zegt Harold McGee in Over eten en koken: de wetenschap en de kennis van de keuken: Scribner 2004, pagina 791. (Zoeken ‘Waterloze kookgerei: Hype of het echte ding ‘ voor meer informatie over McGee).

De bonus

Stel je de waarde voor van een leven lang om te verkennen en te genieten van de meest hygiënische, responsieve, voedselvriendelijke, kookvriendelijke, aardvriendelijke en gezondheidsvriendelijke set potten en pannen die je kunt bezitten. Ja, ‘vriendelijk’ omdat koks, eten en kookgerei het best worden geserveerd wanneer ze een ondersteunende relatie hebben, een consistente service en feest, leren en triomferen.

Inbegrepen in deze vriendschap zijn familie, vrienden en een ander zeer belangrijk lid om te worden uitgenodigd, zittend en geserveerd aan de eettafel, een van robuuste smaak en aroma, van natuurlijke voedingsstoffen en energie, van gezonde vitaliteit en helende gezondheid. Er is geen vervanging voor eerlijk voedsel uit de natuur, geen ‘versterkt’ materiaal dat de naam ‘heel voedsel’ waardig is (zoeken ‘waterloos kookgerei, de gezonde keuze‘).

De waarde

Het is geen geheim dat veel van het voedsel van vandaag is geëvolueerd voor het gemak en niet voor voeding. De samenstelling en functie van modern kookgerei is ook geëvolueerd, en niet ten goede. Synthetische of keramische coatings aan de binnenkant en kleurrijke geëmailleerde coatings aan de buitenkant weerspiegelen bijvoorbeeld geen kookgereiwaarde, goede gezondheid of gezond verstand. Coatings zijn op zijn best cosmetisch, ‘cover-ups’ toegepast op mindere staalsoorten die bij de fabricage worden gebruikt. Kijk onder de huid voor een levenslange waarde.

Laten we het doel van voedsel (en het kookgerei dat het kookt) opnieuw bekijken om meer waarde te hechten aan de kwaliteit roestvrijstalen waterloze kookgerei:

Koken is eigenlijk een moment van de waarheid, een hoogtepunt van de voedselcyclus van de natuur, een moment waarop de vitale cache van de voedingswaarde van de aarde smaakvol wordt verbeterd of helaas verspild. Een pot of pan is meer dan een apparaat om verwerkt voedselmateriaal te verwarmen of de kostbare mineralen, vitaminen, enzymen en antioxidanten van de natuur weg te koken. Echt eten verdient beter. Er is gewoon meer aan de verrijkende bodem van biologische groenten en scharrelvlees, meer om het gehemelte, de neus, de ogen te betrekken, meer te genieten en zeker meer om te revitaliseren en nieuwe energie op te doen. We zijn tenslotte slechts zo gezond als de gezondheid van wat we eten. Daartoe leveren potten en pannen een grote bijdrage aan het voedings- en hartige lot van voedingsmiddelen. Veel kan worden gewonnen of verloren in de eenvoudige handeling van het koken.

Roestvrij staal waterloos kookgerei eert en behoudt de goedheid van de eerlijke inspanningen van de natuur. Net als bij goede vrienden of huwelijk of andere volwassen relaties, kost een partnerschap met eten en koken tijd om te waarderen en gedijen. Het helpt om kookgerei te hebben dat betrouwbaar, stabiel, betrouwbaar, vertrouwd en in staat is om eenvoudig en gemakkelijk ideale kookomstandigheden te beheersen. Koken is levenslang. We kunnen net zo goed een vriendschap opbouwen met duurzaam en waardig kookgerei om dit soort relatie te onderhouden en te onderhouden.

Het rendement op uw investering

Je oma gebruikte waarschijnlijk soortgelijke potten en pannen lang geleden. Roestvrij staal kookgerei is niet nieuw, maar oma’s originelen misten veel van de waterloze functies van vandaag:

– Meerlagige roestvrijstalen constructie, 5-, 7- of 9-laags 18/10 chroom / nikkelconstructie voor kwaliteit

– Gecapsuleerde warmtegeleidende elementen (koper, aluminium, enz.) Voor ongeëvenaard koken op lage temperatuur

– Steam Control covers om voedzame vitamines, mineralen, enzymen en antioxidanten volledig te bewaren en te behouden

– Thermisch reagerende, efficiënte gebruiksvoorwerpen om sneller, veiliger, gelijkmatiger en economischer te koken

Deze en vele andere verbeteringen maken het hedendaagse waterloze keukengerei in staat om voedsel te koken zoals het bedoeld was om te worden gekookt, de manier waarop Moeder Natuur haar groenten en vlees bedoelde te serveren, volledig gewaardeerd, volledig gewaardeerd, volledig zichzelf. Minder serveren is geen koopje, het is een gemiste kans voor alle betrokkenen, vooral voedsel.

Wanneer echt voedsel wordt ervaren (gekookt zoals Moeder Natuur het bedoelde), heeft men de neiging een eerlijke smaak en stevige loyaliteit te ontwikkelen. Mijn verworven persoonlijke voorkeur van 30 jaar als familiekok, en mijn zakelijke specialiteit, zijn roestvrijstalen waterloze potten en pannen. Als ik in de business zit, heb ik er alle vertrouwen in dat ik voor anderen in deze specialiteit spreek als ik dit feit deel: er gaat geen dag voorbij zonder mensen te horen die een pannengreep of dekselknop op hun kookgerei willen vervangen. Deze kleine hulpstukken, duurzaam als ze zijn, verslijten uiteindelijk. Hier is een voorbeeld van de klantverzoeken van vandaag via de online Contact-pagina van ChoiceCookery:

“Ik heb een set Flavor-Seal van Cory kookgerei dat ik in 1963 heb gekocht. Ik moet de handgrepen van de grote koekenpan vervangen. Zijn ze beschikbaar?”

“Mijn moeder heeft een set Miracle Maid-pannen die ze kreeg toen ze getrouwd was. Ze is er dol op, maar de elektrische koekenpan heeft een kortsluiting in het snoer en we willen graag een nieuw snoer. Kun je ons helpen?”

“Ik moet de geventileerde knoppen op mijn Royal Queen waterloze kookgerei vervangen. Ik heb het 27 jaar gehad en ik vind het geweldig, maar na verloop van tijd beginnen de knoppen hun vermogen om het vocht af te dichten te verliezen. Kun je me informatie geven over hoe om te bestellen? Bij voorbaat dank. “

“Ik kan Nutri-Seal nergens vinden. Kun je me helpen? Ik heb een nieuwe hendel nodig voor mijn 8qt-voorraadpot.”

“Ik wil graag een ontluchtingsknop bestellen voor mijn set, Maxam KT17. Het is dertig jaar geleden dat ik ze thuis bracht, veel kookongelukken onderweg en het handvat op mijn koffiebrander brak eindelijk. Bel me alsjeblieft.”

We belden. En ja, al deze koks waren opgelucht om te weten dat vervangingen nog steeds beschikbaar zijn.

1) Vertrouw op een merk dat hier blijft. Maxam, het merk dat wij vertegenwoordigen, innoveert en produceert al meer dan 60 jaar roestvrijstalen kookgerei zonder water.

2) Voor bedrijven zoals het onze, is hier een mooie ironie. In tegenstelling tot wegwerpkoopjes, gaan onze potten en pannen een leven lang mee. Onze klanten komen natuurlijk terug, meestal om een ​​set kookgerei voor hun volwassen kinderen of de bruiloft van een kleinkind te kopen, misschien een handvat of knop voor zichzelf (een vervanging van $ 12 gemakkelijk te bevestigen, nog eens 30 jaar kookgerei en waarde toevoegen). Deze mensen delen het goede nieuws vaak met familie en vrienden. Ze ervaren ook een partnerschap voor kookgerei dat ze niet willen opgeven! Loyaliteit is eerlijk verdiend en ja, onbetaalbaar.

Het komt neer op

Kijk verder dan 3 tot 5 jaar. Investeer in kookgerei dat uw relatie met eten en koken rijpt. Voor mij gaat het om twee hoeden die ik draag en een band die ze samenbindt, een hoed die ik elke dag als gezinskok ervaar en een vriendschap met klanten die de eenvoudige geneugten en levenslange waarde van waterloze potten en pannen omarmen.

Je vriendschap met eten en koken kan gewoon niet worden ontdekt, ervaren en genoten van het gebruik van kookgerei dat minder geschikt is dan roestvrijstalen waterloze potten en pannen. Koopjes en cosmetische glitter kunnen gewoon niet in waarde waarderen. Overweeg kookgerei dat u nooit hoeft te (of wilt) vervangen. Echte waarde blijft je leven lang geven, maar dat is slechts onze garantie. Kook gezond, eet eerlijk en gedijen.



Source by Steve Denning