Waar moet u op letten bij het kopen van kookgerei

Als uw kooktoestel gas, elektrisch element of stralend is, zal bijna elk type kookgerei werken. U kunt echter meer betalen voor een set die is ontworpen voor inductie, dus bekijk de specificaties voordat u uw aankoop doet. Ook stralende kookplaten hebben een glad keramisch oppervlak dat kan worden bekrast. Let dus op het bodemoppervlak van de pannen en schuif geen pannen over de kookplaat. Inductiekookplaten hebben spoelen die een elektromagnetisch veld genereren waardoor de pan heet wordt. Daarom moet u kookgerei kopen dat magnetisch is. Dus neem een ​​magneet mee wanneer u winkelt voor inductieklaar of kookgerei dat geschikt is voor inductie, als de magneet aan de bodem van de pan blijft kleven, hebt u het juiste kookgerei gekozen. Zoals ik hierboven al zei, is inductiekookgerei over het algemeen duurder.

Een andere overweging is hoeveel pannen en potten je nodig hebt? Pannensets zijn er in verschillende sets, waaronder sets van 7, 10, 12 en 15 stuks. Sommige bevatten hulpmiddelen zoals lepels, spatels die deel uitmaken van de totale settelling. Dus een 12-delige set kan tools bevatten die je al hebt en niet nodig hebt. Maar vergeet niet dat u plastic of houten kookgerei moet gebruiken met kookgerei met een antiaanbaklaag. Keramische coating is meer vergevingsgezind, maar krabt als je het verkeerde gebruiksvoorwerp gebruikt.

Een ander ding om te overwegen is dat je potten en pannen in de oven plaatst? Sommige kookgerei ingesteld zijn oven veilig tot 500 graden F sommige tot 350 graden F en sommige kunnen niet in de oven worden geplaatst.

Overweeg ook of het kookgerei is bedekt met een antiaanbaklaag of een keramische antiaanbaklaag. De anti-aanbak keramische coating biedt veel betere krasbestendigheid dan alleen anti-aanbak. Ook veel anti-aanbaklaag, zowel keramiek als niet-keramiek, kookgerei wordt geleverd in kleuren en is vaatwasmachinebestendig.

Het meest duurzame kookgerei is roestvrij staal. Topkwaliteit is roestvrij staal 18/10. De meeste roestvrijstalen kookgerei sets worden vervaardigd met een basis van meerdere elementen van staal en aluminium kern. Sommige meer hogere prijs sets bevatten ook koper. Deze meerlagige sandwich produceert een meer gelijkmatige warmte-eliminerende hotspots. Nog een ontwerp-upgrade is geklonken handgrepen aangeboden kopen sommige fabrikanten.

Een ander ding om te overwegen tussen roestvrij staal en pannen met anti-aanbaklaag is dat roestvrij staal gemakkelijker blijft plakken dan pannen met anti-aanbaklaag. Dus als u overschakelt van anti-aanbak naar roestvrij staal, wees voorzichtig totdat u leert om uw nieuwe kookgerei te gebruiken.

De dikte van de potten en pannen is iets anders om te overwegen. Hoe dikker het materiaal, hoe langer de pan of pot mee gaat. Dunner materiaal kan kromtrekken wanneer het wordt blootgesteld aan hoge hitte. Dikte helpt ook om een ​​meer gelijkmatige warmte te produceren zoals je krijgt met roestvrijstalen potten en pannen met een meerlagige basis.

Winkelen voor kookgerei kan verwarrend zijn, maar ik hoop dat je na het lezen van dit artikel meer geïnformeerd bent en een beslissing kunt nemen die je het meeste kookplezier en de beste waar voor je geld biedt.



Source by David Sabatelli